Informatie inzake Coronavirus

Geachte patiënt,

De tandheelkundige brancheverenigingen KNMT, ANT en ONT hebben in overleg met het RIVM haar leden geadviseerd alleen tandheelkundige spoedbehandelingen uit te voeren tot maandag 6 april aanstaande. Dit volgen wij als praktijk strikt.

Dit betekent het volgende voor u:

Wat is spoed? Onder spoed wordt verstaan:

  • Trauma
  • Nabloeding na een behandeling
  • Acute heftige pijn
  • Mogelijk levensbedreigende ontstekingen

Om besmetting met het coronavirus te voorkomen vragen wij u zoveel mogelijk alleen naar de praktijk te komen en andere personen buiten te laten wachten.

Indien u vragen heeft maar nog geen afspraak, stel uw vragen dan telefonisch of per mail. Kom hiervoor NIET naar de praktijk.

Mocht u of een van uw gezinsleden klachten hebben zoals hoesten, keelpijn, koorts, neusverkoudheid of andere griepverschijnselen dan raden wij u aan om uw afspraak (kosteloos) af te zeggen. Mocht u met deze klachten toch dringend tandheelkundige hulp nodig hebben, dan verzoeken wij u telefonisch contact (Tel. 078-6916615) met ons op te nemen om in samenspraak met u een passende oplossing te vinden.

Op verzoek van het RIVM is het bovenstaande in ieder geval tot 6 april van toepassing.

Het is een bijzondere tijd voor een ieder, laten wij er samen voor zorgen dat wij ons erdoorheen slaan. Wij hopen op uw begrip en medewerking. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en zullen ons beleid nog verder aanscherpen wanneer dat nodig is.

Wellicht ten overvloede,
Meld het ons als u in aanraking geweest bent met of komt uit een gebied waar het coronavirus is geconstateerd, alvorens u naar de praktijk komt!

Voor vragen of verdere informatie kunt u ons bereiken op ons telefoonnummer of mailen naar info@tandartsdedam.nl. Wij zijn van maandag tot en met donderdag dagen, tijdens onze openingstijden van 08.00 uur tot 16.30 uur, gewoon telefonisch bereikbaar. Op vrijdag zijn wij alleen per email bereikbaar.

Vanwege de vele telefoontjes kan het zijn dat wij moeilijk bereikbaar zijn, mail ons gerust.

Namens het team,
Brigitte van der Kleij-Wikkeling
Praktijkhouder