Uw nota digitaal vanaf 1 januari 2019

Vanaf 1 januari 2019 ontvangt u uw nota van Famed digitaal

Waarom ontvang ik een nota van Famed?

In onze praktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Al onze aandacht gaat uit naar u. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties neemt Famed ons de tijdrovende zorg over de financiële administratie uit handen. Zo houden wij meer tijd over voor u!

Wat betekent dit voor u?

U kunt de nota van Famed op twee manieren ontvangen: een papieren nota (per post) of een digitale nota (per e-mail).

U kiest uiteraard zelf hoe u de nota wilt ontvangen.

• Papieren nota van Famed

U ontvangt de nota van Famed op het adres dat u bij ons heeft doorgegeven. U kunt de nota van Famed op verschillende manieren betalen, bijvoorbeeld met iDEAL, internetbankieren of met de aangehechte acceptgirokaart. Vermeld bij uw betaling altijd het notanummer (/betalingskenmerk). Bij het ontvangen van een papieren nota vragen wij u nadrukkelijk de juistheid van uw adresgegevens bij ons te controleren.

• Digitale nota van Famed

U ontvangt de digitale van Famed op het e-mailadres dat u bij ons heeft doorgegeven. U kunt de digitale nota – na het uitvoeren van een extra controle (sms-verificatie) – voor eigen administratie downloaden en direct betalen met iDEAL. De betaalgegevens zijn dan al voor u ingevuld. U kunt de nota natuurlijk ook betalen via internetbankieren.

Ontvangt u nog een papieren nota maar wilt u de nota liever digitaal ontvangen?

Geef dan uw e-mailadres én mobiele telefoonnummer aan ons door. U kunt dit aanleveren door een e-mail te sturen of u geeft het bij een eerstvolgend bezoek door aan onze baliemedewerker. Let op: vanwege wettelijke privacy en beveiligingsredenen kunt u zonder e-mailadres en mobiele telefoonnummer geen digitale nota ontvangen. Famed voert namelijk altijd een extra controle (sms-verificatie) uit alvorens u de nota kunt downloaden. Zo weten we zeker dat de nota’s bij de juiste personen terechtkomen. Na het aanleveren van uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer ontvangt u, na de eerstvolgende behandeling/aankoop van zorgmiddelen, een digitale nota van Famed. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juistheid van uw gegevens.

Alles online snel en gemakkelijk regelen

Op notavanfamed.nl kunt u veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u de nota inzien, de status van uw nota controleren en een adreswijziging doorvoeren. Ook kunt u hier kosteloos uitstel van betaling of een betaling in termijnen aanvragen. Nota van Famed biedt u overzicht van uw nota’s en gemak bij uw betalingen. Zo draagt u ook uw steentje bij aan het milieu!

Heeft u vragen over uw ontvangen nota?

Voor vragen over uw nota kunt u terecht op de websites van Famed of neem contact op met het Contact Center van Famed.

• famed.nl/veelgestelde-vragen

• www.notavanfamed.nl

• famed.nl/nota-ontvanger/contact

• T 0900 – 0885 (voor dit informatienummer betaalt u alleen uw gebruikelijke belkosten)

Privacy*

Uw nota bevat privacygevoelige gegevens. Om er zeker van te zijn dat alleen u de nota kunt inzien, wordt er bij de digitale nota altijd een extra controle (sms-verificatie) uitgevoerd alvorens u de nota kunt downloaden. Voor een correcte administratie en facturatie delen wij uw gegevens met Famed. Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is ISO 9001 en NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Famed kunt u vinden op notavanfamed.nl.