Ons team

Wij zijn een enthousiast team bestaande uit twee tandartsen, een gnatholoog/slaapgeneeskundige, een mondhygiëniste, een preventie-assistente, twee tandartsassistenten en een praktijkmanager. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben altijd twee tandartsassistentes in opleiding die ons team versterken.

Coral Garcia Monteagudo – Tandarts

Werkzaam sinds juni 2014 in onze praktijk

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Alfonso X el Sabio (Madrid). Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als tandarts binnen de algemene tandheelkunde. Mijn interesse ligt met name in de endodontologie en orthodontie. Sinds vorig jaar ben ik dan ook actief als Tandarts voor orthodontie, na een gedegen opleiding op dit vakgebied. Voor angstpatiënten neem ik graag de tijd en een ontspannen en tevreden patiënt heb ik hoog in het vaandel staan. Sinds juni 2014 ben ik twee dagen werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam en de overige dagen werk ik in Vlaardingen.

BIG-registratienummer: 99917611702

E.C. te Veldhuis - Tandarts-gnatholoog/Tandarts-slaapgeneeskundige

Werkzaam sinds juni 2014 in onze praktijk

In 2007 ben ik afgestudeerd aan het ACTA als tandarts. Ik ben in 2010 benoemd door de NVGPT (Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde) tot tandarts-Gnatholoog. Vanaf 2013 heb ik mijn accreditatie behaald voor het vervaardigen van MRA’s vanuit NVTS. Sinds juli 2015 ben ik op maandag en dinsdag werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam en daar is per februari 2021 de vrijdagochtend bij gekomen.

BIG-registratienummer: 69909477802

Wendy Fun – Preventieassistente

Werkzaam sinds oktober 2007 in onze praktijk

Sinds 2007 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Met mijn twee kindjes kan ik prima mijn baan combineren met thuis. Ik assisteer vier dagen per week en ben ik ook verantwoordelijk voor de sterilisatieruimte. Vanaf januari 2021 heb ik mijn diploma preventieassistente behaald. Stagiaires tandartsassistentes begeleiden doe ik graag. Jaarlijks volg ik met succes de BHV-cursus en word ik erg blij van de patiënten die hier al jaren komen.

Jacqueline Boer – Preventieassistente

Werkzaam sinds februari 2017 in onze praktijk

In 2016 heb ik mijn tandartsassistente opleiding afgerond aan het Da Vinci College te Dordrecht. Mijn interesse viel bij toeval op deze opleiding en tot vandaag de dag is dat echt de juiste keuze geweest. Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam, hier werk ik ondertussen 5 dagen. In maart 2018 heb ik mijn cursus Preventieassistente behaald en dit werk doe ik met veel plezier op woensdag en donderdag. De andere dagen ben ik achter de balie te vinden. Ik ben in bezit van een EHBO-certificaat. Het contact met de vele verschillende patiënten maken het werk afwisselend en mij vrolijk. Ook de ‘kleine’ patiëntjes maken het werken in de tandheelkunde voor mij heel aantrekkelijk.

Gabriëlle de Veer – Mondhygiënist

Werkzaam sinds november 2019 in onze praktijk

"In 2012 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. In mijn dagelijks werk vind ik het leuk om de gezondheidszorg vanuit een breder perspectief te benaderen, dit is ook de reden dat ik medio 2014 afstudeerde als gezondheidswetenschapper aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Door mijn brede interesse ben ik altijd op de hoogde van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Met een rustige benadering, kwalitatief goede zorg aan de patiënt leveren is voor mij belangrijk.

Lid van NVM-mondhygiënisten 

Emma Bouman - Tandartsassistente 

Werkzaam vanaf juni 2020 in onze praktijk

Ik heb mijn opleiding tandartsassistente afgerond in juni 2020. Tijdens mijn opleiding heb ik 1 jaar stagegelopen bij Tandartspraktijk De Dam en ben ik hier gaan werken. Ik heb voorheen in de bloemensector gewerkt, maar miste de zorg voor mensen. Ik ben 4 dagen als tandartsassistente werkzaam en houd ervan mensen op hun gemak te stellen met een gezellig praatje. In mijn vrije tijd ben ik te vinden in de balletzaal of op de schaatsbaan.

 

Brigitte van der Kleij-Wikkeling – Praktijkhouder

Werkzaam sinds juni 2015 in onze praktijk

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik de studie Communicatiewetenschappen afgerond. Na ruim 25 jaar heb ik de communicatiewereld verlaten en ingeruild voor de mondzorg. Als ondernemer in deze branche voel ik mij als een vis in het water. Elke dag leren, inspireren en zorgen dat mijn tandheelkundig team ontzorgd wordt. Tot vandaag de dag heb ik geen spijt van mijn besluit en werk ik met plezier in de praktijk. Sinds 1 juni 2015 zorgen mijn team en ik dat de patiënt zich hier dan ook op en top zorgconsument voelt. Naast hoogwaardige kwalitatieve zorg, zorgen wij voor uitgebreide voorlichting en optimale service.