Ons team

Wij zijn een enthousiast team bestaande uit een tandarts, een gnatholoog/slaapgeneeskundige, een mondhygiëniste, een preventie-assistente, een tandartsassistente en een praktijkmanager. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben altijd twee tandartsassistentes in opleiding die ons team versterken.

Coral Garcia Monteagudo – Tandarts

Werkzaam sinds juni 2014 in onze praktijk

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Alfonso X el Sabio (Madrid). Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als tandarts binnen de algemene tandheelkunde. Mijn interesse ligt met name in de endodontologie. Ik hoop in 2019 te starten met de leergang endodontologie aan de ACTA. Een mooie aanvulling op mijn reeds gevolgde endodontische nascholing. Een ontspannen en tevreden patiënt heb ik hoog in het vaandel staan. Voor angstpatiënten neem ik graag de tijd. Sinds juni 2014 ben ik twee dagen werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam en de overige dagen werk ik in Vlaardingen.

BIG-registratienummer: 12812301

E.C. te Veldhuis - Tandarts-gnatholoog/Tandarts-slaapgeneeskundige

Werkzaam sinds juni 2014 in onze praktijk

BIG-registratienummer: 12098743

Wendy Fun – Tandartsassistente

Werkzaam sinds oktober 2007 in onze praktijk

Sinds 2007 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Met mijn twee kindjes kan ik prima mijn baan combineren met thuis. Ik assisteer vier dagen per week en ben ik ook verantwoordelijk voor de sterilisatieruimte. Stagiaires tandartsassistentes begeleiden doe ik graag. Jaarlijks volg ik met succes de BHV-cursus en word ik erg blij van de patiënten die hier al jaren komen.

Jacqueline Boer – Preventie-assistente

Werkzaam sinds februari 2017 in onze praktijk

In 2016 heb ik mijn tandartsassistente opleiding afgerond aan het DA Vinci College te Dordrecht. Mijn interesse viel bij toeval op deze opleiding en tot vandaag de dag is dat echt de juiste keuze geweest. Onlangs heb ik mijn EHBO-certificaat behaald. Het contact met de vele verschillende patiënten maken het werk afwisselend en mij vrolijk. Met veel plezier ben ik zowel als tandartsassistente en sinds maart vorig jaar ook als preventieassistente werkzaam. Verder verricht ik bij een andere praktijk nog werkzaamheden als ortho-tandartsassistente. Ook de ‘kleine’ patiëntjes maken het werken in de tandheelkunde voor mij heel aantrekkelijk.

Muberra Arslan – Mondhygiëniste

Werkzaam sinds december 2017  in onze praktijk

In 2013 heb ik mijn opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ik heb tijdens mijn stage veel praktijkervaring opgedaan bij patiënten met een verstandelijke en/of lichamelijke handicap, kinderen en angstpatiënten. Mijn specialisatie binnen Mondzorgkunde heb ik behaald in de kindertandheelkunde ‘Mondzorg voor Jeugdigen’. Gedurende mijn verdere loopbaan help ik met veel enthousiasme jongeren tijdens hun orthodontische behandeling verzorgd. Het hoofddoel is het goed verzorgen van het gebit, motiveren tot gedragsverandering ter bevordering van de mondhygiëne en het promoten van gezonde voedingsgewoonten. Regelmatig volg ik cursussen om de kwaliteit van mijn werk te waarborgen en altijd van de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte te blijven. Sinds december 2017 werk ik met veel plezier voor tandartspraktijk De Dam. De rest van de week ben ik ook mondhygiëniste in twee andere tandartspraktijken.

Brigitte van der Kleij-Wikkeling – Praktijkhouder

Werkzaam sinds juni 2015 in onze praktijk

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik de studie Communicatiewetenschappen afgerond. Na ruim 25 jaar heb ik de communicatiewereld verlaten en ingeruild voor de mondzorg. Als ondernemer in deze branche voel ik mij als een vis in het water. Elke dag leren, inspireren en zorgen dat mijn tandheelkundig team ontzorgd wordt. Tot vandaag de dag heb ik geen spijt van mijn besluit en werk ik met plezier in de praktijk. Sinds 1 juni 2015 zorgen mijn team en ik dat de patiënt zich hier dan ook op en top zorgconsument voelt. Naast hoogwaardige kwalitatieve zorg, zorgen wij voor uitgebreide voorlichting en optimale service.