Ons team

Wij zijn een enthousiast team bestaande uit twee tandartsen, een gnatholoog/slaapgeneeskundige, een mondhygiëniste, een preventie-assistente, twee tandartsassistenten en een praktijkmanager. We zijn een erkend leerbedrijf en hebben altijd twee tandartsassistentes in opleiding die ons team versterken.

Coral Garcia Monteagudo – Tandarts

Werkzaam sinds juni 2014 in onze praktijk

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Alfonso X el Sabio (Madrid). Na het afronden van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als tandarts binnen de algemene tandheelkunde. Mijn interesse ligt met name in de endodontologie en orthodontie. Met ingang van juni 2021 ben ik, na een gedegen opleiding op dit vakgebied, dan ook actief als Tandarts voor orthodontie. Een tevreden en ontspannen patiënt heb ik hoog in het vaandel staan. Voor angstpatiënten neem ik graag extra de tijd. Ik ben op woensdag werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam. Daarnaast werk ik twee dagen in Vlaardingen.

BIG-registratienummer: 99917611702

E.C. te Veldhuis - Tandarts-gnatholoog/Tandarts-slaapgeneeskundige

Werkzaam sinds juni 2014 in onze praktijk

In 2007 ben ik afgestudeerd aan het ACTA als tandarts. Ik ben in 2010 benoemd door de NVGPT (Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde) tot tandarts-Gnatholoog. Vanaf 2013 heb ik mijn accreditatie behaald voor het vervaardigen van MRA’s vanuit NVTS. Sinds juli 2015 ben ik op maandag en dinsdag werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam en daar is per februari 2021 de vrijdagochtend bij gekomen.

BIG-registratienummer: 69909477802

Wendy Fun – Preventieassistente

Werkzaam sinds oktober 2007 in onze praktijk

Sinds 2007 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk. Met mijn twee kindjes kan ik prima mijn baan combineren met thuis. Ik assisteer vier dagen per week en ben ik ook verantwoordelijk voor de sterilisatieruimte. Vanaf januari 2021 heb ik mijn diploma preventieassistente behaald. Stagiaires tandartsassistentes begeleiden doe ik graag. Jaarlijks volg ik met succes de BHV-cursus en word ik erg blij van de patiënten die hier al jaren komen.

Jacqueline Boer – Balieassistente

Werkzaam sinds februari 2017 in onze praktijk

In 2016 heb ik mijn tandartsassistente opleiding afgerond aan het Da Vinci College te Dordrecht. Mijn interesse viel bij toeval op deze opleiding en tot vandaag de dag is dat echt de juiste keuze geweest. Ik ben sinds 2017 werkzaam bij Tandartspraktijk De Dam, hier werk ik ondertussen 5 dagen. In maart 2018 heb ik mijn cursus Preventieassistente behaald en dit werk doe ik met veel plezier op woensdag en donderdag. De andere dagen ben ik achter de balie te vinden. Ik ben in bezit van een EHBO-certificaat. Het contact met de vele verschillende patiënten maken het werk afwisselend en mij vrolijk. Ook de ‘kleine’ patiëntjes maken het werken in de tandheelkunde voor mij heel aantrekkelijk.

Ivana Cloin - Tandartsassistente 

Werkzaam vanaf juli 2021 in onze praktijk

In juni 2021 heb ik de opleiding tandartsassistente afgerond op het Da Vinci College te Dordrecht. In mijn examenjaar heb ik stage gelopen bij Tandartspraktijk De Dam. Ondertussen werk ik hier 5 dagen in de week als tandartsassistente. Ik doe dit werk met veel plezier. Het maken van contact met de verschillende patiënten maakt het werk afwisselend, waar ik erg van houd.

Ik vind het belangrijk en fijn om mensen op hun gemak te stellen.

Janine Terlouw – Tandartsassistent / mondhygiënist i.o.

Werkzaam sinds september 2019 in onze praktijk

Na in 2019 de opleiding tandartsassistent te hebben afgerond, wilde ik graag verder studeren. Ik heb mij toen aangemeld voor de decentrale selectie bij de opleiding Mondzorgkunde te Utrecht. Na verschillende toetsen en gesprekken te hebben afgelegd kreeg ik te horen dat ik was ingeloot bij deze numerus fixus studie. Inmiddels ben ik al drie jaar verder en ga ik nu mijn afstudeerjaar in. Ik heb meerdere stages gelopen hier in deze praktijk en ik ben hier werkzaam in de schoolvakanties. Wat ik zo leuk vind aan dit vak, is om zorg te leveren aan de patiënt en het sociale contact hierbij.

Brigitte van der Kleij-Wikkeling – Praktijkhouder

Werkzaam sinds juni 2015 in onze praktijk

In 1994 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en heb ik de studie Communicatiewetenschappen afgerond. Na ruim 25 jaar heb ik de communicatiewereld verlaten en ingeruild voor de mondzorg. Als ondernemer in deze branche voel ik mij als een vis in het water. Elke dag leren, inspireren en zorgen dat mijn tandheelkundig team ontzorgd wordt. Tot vandaag de dag heb ik geen spijt van mijn besluit en werk ik met plezier in de praktijk. Sinds 1 juni 2015 zorgen mijn team en ik dat de patiënt zich hier dan ook op en top zorgconsument voelt. Naast hoogwaardige kwalitatieve zorg, zorgen wij voor uitgebreide voorlichting en optimale service.