MZC Alblasserdam andere naam

Tandartspraktijk DE DAM was eerst onderdeel van de tandartsketen Samenwerkende mondzorgcentra onder de naam MZC Alblasserdam. Sinds 1 juni jl. werken wij als zelfstandige tandartspraktijk en maken wij geen deel meer uit van deze keten. Wat betekent dat voor u? Behalve meer gemak, hoge kwaliteit algemene tandheelkundige zorg en een andere praktijknaam blijft alles voor u hetzelfde. Ook ons tandheelkundig team staat graag voor u klaar zoals u dat altijd gewend bent. Ons team bestaat uit 2 tandartsen, 1 preventie-assistente en 1 tandartsassistente.

Patiënt staat centraal

Nog meer dan u al gewend was, bieden wij naast kwalitatief duurzame tandheelkundige zorg met ons team, u graag uitgebreide service. Ons team is hetzelfde gebleven, maar in de wachtruimte zijn kleine aanpassingen gedaan. Zo hebben wij in de praktijk ook aan onze kleine patiëntjes gedacht. Onze aandacht gaat vanaf nu nog meer uit naar patiëntenzorg in de breedste zin des woord. Naast oog voor esthetische tandheelkunde, mondhygiëne en restauratieve tandheelkunde behandelen wij ook andere patiënten. Zo behandelt onze tandarts-gnatholoog/tandarts-slaapgeneeskundige, E. te Veldhuis slaap, apneu en snurkproblematiek en kaakgewrichtsklachten.

Voor de liefhebbers hebben wij binnenkort ook gratis Wifi in onze wachtruimte. In onze aparte spreekkamer bieden wij u de mogelijkheid in alle rust uw behandelplan door te spreken. Onze mensen zijn blij als u tevreden bent. Alles voor een mooie lach.