Tandarts De Dam gaat voor Dutch Dental Care

Als praktijkhouder in mijn vrijgevestigde tandartspraktijk De Dam in Alblasserdam, werk ik nu bijna vier jaar met veel plezier. Mijn twee dochters, Kim en Sophie, en ik waren dol enthousiast toen wij via Heidi Peeters, mondhygiëniste in Alblasserdam over de activiteiten van Dutch Dental Care hoorden. Het feit dat je met zo weinig middelen, zoveel kan betekenen voor de kinderen en bevolking raakte ons meteen in het verhaal van Heidi.

Sophie, Kim en Brigitte van der Kleij (van links naar rechts)

Foto: Sophie, Kim en Brigitte van der Kleij (van links naar rechts)

DDC Foundation

DCC is een stichting die belangeloos tandheelkundige hulp, preventie en educatie verleend aan kinderen in Kenia. Ook bij volwassenen worden pijnklachten behandeld. Teams worden samengesteld met tandheelkundig personeel (tandartsen, mondhygiënisten, assistentes, zo mogelijk een kaakchirurg en ondersteuning). De reis wordt door deelnemers zelf betaald. Dit jaar hopen wij naar Kenia te kunnen gaan om daar de kinderen te behandelen. Wij zijn op zoek naar mensen die een gedeelte van onze reis en hulp aan deze kinderen in Kenia willen sponsoren.

Stelt u zich eens voor...

Door uw hulp krijgen kinderen in Kenia gratis tandheelkundige zorg. Door verbetering van hun gezondheid, kunnen zij zich beter concentreren op school en zich daardoor beter ontwikkelen. U bouwt met uw bijdrage mee aan een betere toekomst voor deze jeugd.

Maak u het verschil?

Via onderstaande link kunt u deze kinderen helpen aan een betere toekomst.

https://www.pifworld.com/nl/fundraisers/fEnkWyNKMbo/brigitte-van-der-kleij-wikkeling