Uw nota digitaal van Infomedics

Vanaf 1 september 2020 ontvangt u uw nota van Infomedics

Waarom ontvang ik een nota van Infomedics?
In onze praktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Al onze aandacht gaat uit naar u. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties zorgt Infomedics voor de financiële afhandeling. Zo houden wij meer tijd over voor u!

Wat betekent dit voor u?
Heeft u géén aanvullende tandartsverzekering dan vragen wij u vriendelijk meteen u behandeling te pinnen of contant te betalen. Heeft u wel een aanvullende tandartsverzekering? Dan kunt u de nota van Infomedics op twee manieren ontvangen: een digitale nota (per e-mail) of een papieren nota (per post). 

Digitale nota van Infomedics
Wilt u uw rekening digitaal ontvangen, geef dan u e-mailadres en mobiele telefoonnummer door aan ons. U ontvangt de digitale rekening van Infomedics op het e-mailadres dat u bij ons heeft doorgegeven. U kunt de digitale nota – na het uitvoeren van een extra controle (sms-verificatie) – voor eigen administratie downloaden en direct betalen met iDEAL. De betaalgegevens zijn dan al voor u ingevuld. U kunt de nota natuurlijk ook betalen via internetbankieren.

Papieren nota van Infomedics
Wilt u uw rekening per post ontvangen, geef dan uw adresgegevens door. U herkent de rekening aan de roze envelop. Bij het ontvangen van een papieren nota vragen wij u nadrukkelijk de juistheid van uw adresgegevens bij ons te controleren. Vergeet niet indien nodig uw adreswijziging tijdig aan ons door te geven. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor de juistheid van uw gegevens.

Betalen van uw rekening
U vindt de betaalgegevens op uw rekening. U kunt uw rekening direct betalen via iDEAL. Scan hiervoor de QR-code op uw papieren rekening, of klik op de betaalknop op uw digitale rekening.
Heeft u vragen over uw rekening?

Op infomedics.nl/faq vindt u de meest gestelde vragen over uw rekening. Uiteraard kunt u ook contact met hen opnemen via de servicedesk: Kijk op infomedics.nl/contact of bel 036-2031900.